Oana Lis si-a deschis sufletul si a oferit marturii coplesitoare! Sotia lui Viorel Lis a incasat o bataie sora cu moartea.

In ciuda faptului ca provine dintr-o familie instarita, Oana Lis a marturisit ca avut o copilarie de cosmar.

In prag de Sarbatori, Oana Lis isi aduce aminte ca a incasat o bataie sora cu moartea si a declarat ca si-ar fi dorit ca mama ei sa divorteze de tatal violent.

Singurele sărbători fericite au fost la bunica mea

“Atunci când eram mică, sărbătorile nu au fost atât de fericite pentru că tânjeam la ce voiau ceilalți copii. Am făcut parte dintr-o familie disfuncțională, nu săracă, de nivel mediu. Părinții mei aveau proprietate, o discotecă, dar din păcate tatăl meu bea, ne bătea, de sărbători era tot timpul ceartă.

Citește și: Asa arata unicul fiu al lui Ilie Nastase! Povestea lui Nicholas pare desprinsa din filme

Nu am amintiri să facem pomul împreună. Singurele sărbători fericite au fost la bunica mea, mai primeam, ca orice copil, o portocală, o ciocolată. Când miros portocale sau cozonac mi se pare că e mirosul Crăciunului. Păpuși n-am avut niciodată, abia acum la 30 de ani mi-am luat un urs imens. De sărbători fugeam de acasă la prieteni, nu voiam să-mi aranjez acasă sau să chem pe cineva.

În ultimii ani am început să mă schimb. Nu-mi aduc aminte să-mi fi dorit ceva și să fii primit, erau doar certuri și scandaluri. De sărbători se și bea mult atunci iese și scandalul. Când e vobra de un om alcoolic, el caută scandal din orice. Acum privind cu ochi de psiholog, copilul nu are nici o vină. Eu mi-aș fi dorit ca mamam mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi. Nu aveam părinți la care să mă duc, o masă mare, familie extinsă.”, a declarat Oana Lis, la Răi Da Buni.