Oana Cuzino a dezvaluit SECRETUL TINERETII: „Am renuntat la un singur ingredient!”

S-a aflat!
Oana Cuzino a dezvaluit SECRETUL TINERETII: "Am renuntat la un singur ingredient!"

Doctorul si prezentatoarea tv Oana Cuzino nu a facut mari eforturi pentru a-si pastra tineretea corpului si a mintii.  Medicina a jutat-o foarte mult, deoarece e specializata in ramura geriatriei, cea care studiază și tratează bolile bătrâneții.

Inca de pe banicile scolii a aflat ce anume trebuie sa elimine din viata ei ca sa nu ajunga la o batranete apasatoare.

La cei 47 de ani ai sai, Oana Cuzino impartaseste secretul ei: “Am renuntat la zahar. Zaharul influenteaza hormonul de crestere si nu este indicat sa il consumam mult.  Nu mananc deloc fast food pentru ca facand facultatea de medicina stiu ce efecte are asupra corpului. Uneori imi este pofta de inghetata pentru ca este desertul care ingrasa cel mai putin, mai ales daca este facuta in casa”, a declarat vedeta in presa glossy.

Oana mai are însă un secret și asta pentru că este geriatru. „Pablo Picasso spunea că «Tinerețea nu are vârstă». Nu uitați, va rog, că sunt gerontolog, nu doar geriatru, și mă pasionează știință îmbătrânirii, că fenomen, percepție… În câteva cuvinte: eu trăiesc pe deplin după principiul „azi ești mai tânăr decât mâine” și trebuie să te bucuri de momentul prezent, să-ți trăiești viață intens și cu adevărat, punânduți în valoare ideile frumoase și constructive, ceea ce contează pentru tine și pentru cei pe care îi prețuiești și respecți. Restul contează prea puțin… Asta mi-a guvernat toată filosofia de viață, poate cu trecerea timpului am aplicat-o cu și mai multă convingere “, a spus Oana Cuzino pentru EVZ.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Eu cred ca ati uitat sa mentionati de injecțiile cu botox!Fara ele, fruntea dv.nu ar arată asa!Dar inca ceva.Eu credeam ca ati schimbat un fapt si anume ca mîine voi fi mai tînără decît ieri,asta ar fi cu adevărat o filozofie dupa care e demn de gindit,de ajustat mintea!Restul,nimic atipic,chiar obositor!

    • Nu doar in frunte. Ci pe intreaga fata. Se observa destul de clar. Poti sa compari obrajii tutuor femeilor de la Hollywood trecute de 40 cu ai ei si ai sa vezi ca nu ete nici o diferenta. Nu am nimic impotriva acestor proceduri dar sinceritatea nu strica. Mai ales ca este si medic.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X