Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor din weekend de la ProTv, a devenit mamă pentru a doua oară. Știrista a născut o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota zece la naștere.

Oana Andoni este nerăbdătoare să începem o viață nouă

Vedeta ProTV a devenit încă o dată mamă de fată.  Ea a născut azi într-o clinică din Capitală. Știrista, extrem de discretă pe toată perioada sarcinii, a declarat că este fericită, la fel că și soțul ei. Vedeta TV  mai are o fetiță în vârstă de 8 ani, pe nume Erica.

„Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a declarat Oana Andoni pentru PRO TV.

Citește și:

Oana și soțul ei și-au dorit încă un copil. „Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, a spus Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Reamintim că Oana Andoni a fost jurnalista care a apărut în locul Andreei Esca la pupitrul știrilor Pro TV, când aceasta a fost bolnavă.

„Nicio sansa sa scot vreun sunet! Iata o premiera in cariera mea. N-am lipsit niciodata pentru ca nu mai aveam voce… Dar va invit la Stirile Pro TV in numele frumoasei mele colege , Oana Andoni, de la ora 19 , la ProTV!”, a scris atunci Andreea Esca, chiar înainte de începerea știrilor!

Citește și:

Andreea Esca spune ca nu mai poate să apară la ştirile de la ora 19.00. Vedeta are o amigdalită mai veche, pe care ori a neglijat-o ori nu a tratat-o corespunzător şi care e o trimite acum pe…”bară”! Andreea spune că nu o să apară seara la ştiri!