O zodie primeste o atentionare puternica! 24 februarie – 2 martie este in continuare Mercur retrograd, asa ca trebuie sa acordati o grija sporita pe toate planurile.

“Luna nouă este epuizantă, simțiți că nu mai aveți suflu, că nu mai știți ce să mai faceți, că trageți de voi. Dar, din fericire, Marte a intrat în casa a 10-a, lângă celălalte planete în Capricorn, vă scoate din orice moleșeală, vă face să lucrați fără să vă gândiți prea mult, discuțiile cu oamenii din zona profesională sunt mai așezate, mai liniștite, sunt mai constructive.

24 februarie – 2 martie este foarte bună, pentru că o faceți fără supărare

Citește și: Previziuni grozave in horoscop! Astrolog: Mercur si-a oprit retrogradarea

Adică, dacă ați așteptat să purtați niște discuții cu oamenii de la serviciu, fie că sunt cu o autoritate, fie că sunt colegi, săptămâna 24 februarie – 2 martie este foarte bună, pentru că o faceți fără supărare, fără frustrare. Interesant va fi că veți ajunge la o înțelegere care va fi pe placul ambelor părți. De aceea, ar fi foarte bine să nu amânați săptămâna.

Este adevărat că este și Luna neagră la voi în semn

Aș avea puțină rugăminte la Venus care face careu cu Pluto. Este adevărat că este și Luna neagră la voi în semn, ceea ce înseamnă că nu vă mai convine de voi, poate fizic, poate cum vă îmbrăcați, totuși nu dați vina pe ceilalți, din contră, luați acțiune”, sunt previziunile astrale ale astrologului DcNews pentru nativii Berbec.