Monica Dascălu este fără îndoială una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi. Un bun profesionist, care respectă meseria care o practică, însă dincolo de biroul și ținutele care se pot observa pe micile ecrane nu se văd însă și calitățile sale.

Într-un interviu acordat pentru revista VIVA!,  Monica Dascălu a scos la iveală amănunte neștiute de nimeni despre viața ei.

„Sunt copilăroasă, sunt o persoană veselă, visătoare, uneori tristă, extrem de entuziasmată, nerăbdătoare, pasională, extrem de curioasă, caldă, uneori nesigură, alteori prea sigură, sunt un om normal, cu stări normale, în funcție de ce trăiesc. Sunt pasionată de domeniul psihoterapiei, mă regăsesc cu totul în natură și mă bucură orice călătorie, îmi încarc sufletul de la cei dragi și nu mă opresc din a-mi dori să mă dezvolt sănătos din toate punctele de vedere. În timpul liber caut echilibru între încărcare și descărcare de energie din ceea ce trăiesc”.

Citește și: Lumea mondenă este uimită! Andreea Esca a rupt tăcerea și a spus adevărul! Dezvăluiri explozive despre știristă

Monica Dascălu a vorbit despre cele mai grele momente cu care s-a confruntat, dar și cele mai amuzante: „Dincolo de rolul de prezentatoare, sunt o persoană conectată la tot ce se întâmplă important în lume, prin diferite canale, merg la concerte, conferințe, întâlniri din domeniul meu sau alte domenii. Echipa Știrilor PRO TV este una minunată, iar colegii mei fac parte din viața mea de foarte mult timp și-i respect și apreciez pe fiecare pentru efortul depus în fiecare zi. Cele mai amuzante momente sunt legate de timpul petrecut cu echipa mea: mai cade un coleg de pe scaun în timpul jurnalului, mai sunt mici sincope tehnice, și atunci trebuie să rămân serioasă ca și cum totul e perfect în jurul meu”, a declarat Monica Dascălu potrivit VIVA!

Citește și:

Citeşte întreaga ştire: Cum este Monica Dascălu dincolo de pupitrul știrilor. „Îmi încarc sufletul de la cei dragi”