O vedetă TV se alătură distribuţiei celui mai nou serial de comedie din România. Cătălina Grama, cunoscută cu numele de scenă Jojo, va juca într-un serial de comedie, alături de Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, care va avea premiera, în curând, la Antena 1.

În „Liber ca pasărea cerului”, actrița va juca rolul unei femeie proaspăt divorțată de un afacerist bucureștean. Ea este Stela, sora lui Ducu, interpretat în serial de actorul  Marius Florea Vizante, în vârstă de 46 de ani

„Am auzit la un moment dat o expresie faină într-un film: oribil de bogat. Așa e Stela. Oribil de bogată, constientă de asta și fascinată de tot ceea ce poate face de pe această poziție înaltă. Dincolo de toate însă e o femeie rănită, care a trebuit să își construiască ziduri înalte în jur, ca să se asigure că nimeni nu o va mai răni vreodată. Are mereu la îndemână cuvintele precum o sabie și nu se sfiește să le folosească sau să utilizeze banii de care dispune pentru a salva diverse situații. Este o hedonistă fără doar și poate, care îi pune la punct pe toți, însă în același timp vulnerabilă, pentru că își iubeste familia, și mai ales pe cumnata și prietena ei, Dora (Andreea Samson), pe care o susține cu tot ce e omenește posibil. Dora va scoate mereu în evidență latura sensibilă a Stelei. Merge mereu pe principiul „sunt o doamnă, ce stela mea!”, expresie pe care o foloseste destul de des pentru a-si justifica actiunile si deciziile. Stela vrea sa se bucure de viață și să profite de fiecare moment la maximum fără să se gândească la consecințe. Nu ține cont de nimeni si de nimic si functionează după principiul: după mine potopul. E ca o tornadă într-o livadă plină de cireși înfloriți. După ce trece ea pe undeva oamenii sunt bulversați, însă nu lasă în urmă pustiu, ci o ploaie de petale de primăvară”, spune Jojo despre personajul său.

Chiar dacă nu a mai jucat alături de cei doi actori, Jojo mărturisește că s-au înțeles extraordinar, încă din prima zi de filmare.

„Faptul că știam că lucrez cu doi actori atât de valoroși și experimentați m-a făcut să mă pregătesc de zece ori mai mult. Știam că vor veni la platou pregătiți și că vor fi fără greseală și mi-am dorit să fiu la fel. S-a creat între noi o relație foarte faină încă de la prima filmare”, mai spune ea. ”Liber ca pasărea cerului” este o comedie de situații despre doi barbați, Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, interpretat de Marius Florea Vizante, cu caractere diametral opuse care constată că sunt încă ”liberi” să se comporte la 40 de ani ca niște adolescenți și să se bucure de viață. Prietenia care îi leagă este un prilej să descopere ce contează pentru ei cu adevărat, trecând în fiecare episod printr-o nouă încercare, care mai de care mai amuzantă, absurdă, captivantă. Filmat modern, ca un film de comedie, „Liber ca pasărea cerului”, pe care telespectatorii îl vor vedea, în curând, la Antena 1..