O vedetă din România , terorizată de un bărbat timp de un an de zile. Individul îi trimitea  mesaje de amenințare, de hărțuire, dar și de șantaj.

Timp de 12 luni, Mara Bănică a trăit un calvar din cauza unui necunoscut. Individul îi trimitea  mesaje de amenințare, de hărțuire, dar și de șantaj. Jurnalista a mai mărturisit că a fost urmărită și la platoul emisiunii Acces Direct, acolo unde și-a acoperit fața cu o mască, încercând să o oblige pe Mara Bănică să dea bani.

„Dragii mei, în ultimul an și jumătate, am fost forțată să renunț la activitatea mea pe retelele de socializare. Cei dintre voi care mă urmăresc demult, stiti bine ca una dintre plăcerile mele esta să scriu aici cu voi. Din păcate, de aproape un an și jumatate am trăit terorizata de un individ care mi a trimis peste 11 mii de mesaje de amenintare, santaj di hartuire de pe peste 5000 de conturi false. Conditia pentru a ma lasa in pace era sa ii dau diverse sume de bani. La inceputul acestei luni, acest individ a venit la sediul Acces Direct, noaptea, cu o masca pe față, în incercarea de a mă intimida să îi dau bani”, a scris Mara Bănică.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Astăzi dimineață a fost ridicat de polițistii Sectiei 8, cărora le multumesc din suflet pentru profesionalism și promptitudine. De astăzi, conturile mele de Facebook și Instagram sunt din nou publice. Imi cer iertare prietenilor mei, clienților cu care am contracte de imagine. Vă mulțumesc întârziat tuturor pentru urările de ziua mea și pentru urările pentru ziua fiului meu (ieri a împlinit 9 ani). O să revin cu detalii despre individ, acum ma grăbesc puțin”, a mai scris vedeta TV.

La cei 43 de ani, jurnalista s-a hotărât să se așeze la casa ei, iar într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Mara a vorbit despre nuntă.

„Depinde de acel cineva care mă cere în căsătorie, dacă te cere cine vrei tu. Nu e treaba ta ce răspuns dau, cred că aş leşina mai întâi. Nu m-a cerut nimeni de nevastă niciodată, cred că de frică. Nu a fost niciodată o cerere reală de soţie, discuţii au mai fost, dar să mă ceară efectiv nu mi s-a mai întâmplat”, a declarat Mara Banica, la Antena Stars.