evzmonden.ro Web analytics

O vedetă TV din România, DIAGNOSTICATĂ cu o boală dificilă! ”Am descoperit întâmplător…“

O vedetă TV din România, DIAGNOSTICATĂ cu o boală dificilă! ”Am descoperit întâmplător…“
O vedetă TV din România, DIAGNOSTICATĂ cu o boală dificilă! ”Am descoperit întâmplător...“
Autor:

O vedetă TV din România, DIAGNOSTICATĂ cu o boală dificilă! Daniela Crudu cunoscută și sub numele de Cruduța este o asistentă TV și model Playboy din România. La nici 30 de ani, viața a aruncat-o într-o luptă teribilă, a fost diagnosticată cu o boală dificilă, despre care nu a vorbit până acum.

Într-o emisiune TV, asistenta păcătoasă a povestit cum a descoperit boala. S-a simțit rău, a mers de urgență la medic și medicii au descoperit că are un început de diabet. Astfel că, bruneta se află sub tratament strict.

„Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul. Fac un tratament de câteva luni cu niște pastile puternice. Am tratament, regim. Întâmplător am descoperit. M-am simțit foarte rău și am zis să mă duc să-mi fac analize. A zis că și la ovare am probleme. Eu n-am dastea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă.”, a menționat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Daniela Crudu se aflată la emisiunea de aventură  Ultimul Trib, iar pe lângă problemele de sănătate pe care le are, bruneta focoasă, care în ultima perioadă a fost criticat dur pentru felul în care arată, a prezentat câteva simptome noi, ceea ce a determinat-o să ceară și un test de sarcină, motiv de mare veselie printre colegii ei.

„A plecat Paula, dar noi tot șapte suntem! Ne pregătim de botez’, a spus Ionuț Iftimoaie. ‘Cred că sunt gravidă… mi-am făcut socoteala și din mai multe puncte de vedere, mă simt cu musca pe căciulă… N-am putut să mănânc nimic și aveam atâtea variante din care să îmi aleg. E o veste bună pentru mine, un copil e o binecuvântare! Poate îmi schimbă viața. Dacă e fată, ar chema-o Ana, dacă e băiat – Alexandru”, a spus Daniela, în așteptarea confirmării testului.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X