O vedetă TV, desființată de telespectatori! „ Cu toţii suntem sinceri şocaţi!”

O prezentatorea TV de origine română ce prezintă rubrica Meteo la o televiziune din Belgia a primit critici dure din partea telespectatorilor.

Daniela Prepeliuc nu a fost criticată că este însărcinată, ci apariția jurnalistei la TV. Hainele purtate de româncă sunt prea mulate.

O vedetă TV, desființată de telespectatori! Corpurile lor sunt încă ținta remarcilor sexiste

„În anul 2020, în epoca #MeToo, femeile și, în special, corpurile lor sunt încă ținta remarcilor sexiste. Unii telespectatori au comentat pe Facebook aparițiile jurnalistei Daniela Prepeliuc și așa am aflat că o femeie însărcinată nu se poate îmbrăca așa cum dorește”, a scris TV5Monde, citat de Adevărul.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Rădăuțeanca de 35 de ani a primit critici dure din partea oamenilor pe rețeaua de socializare.

„Cum poate Daniela să apară live în asemenea ţinute? Cu toţii suntem sinceri şocaţi! Mi se pare că e o formă de voaiorism, i se vede toată burta“, „E bine să fii gravidă şi să afişezi asta pe un ecran mic, dar ce face ea e ridicol. Ar face bine să-şi aleagă hainele în spiritul bunului simţ“, „Doamna Meteo însărcinată până în gât, sincer, ar trebui să vă revizuiţi garderoba foarte neatrăgătoare. Sarcina este un lucru frumos, dar în acest caz este prea mult!“, „Domnişoara are de gând să nască în direct? Ar fi grozav şi interesant“, au fost câteva dintre comentariile telespectatorilor.

ca un profesionist ce se respectă, Daniela a refuzat să răspundă criticilor, ba chiar le-a  mulțumit telespectatorilor care au încurajat-o prin mesaje frumoase.

„Nu vreau să răspund mesajelor negative care din fericire le pot număra pe degetele de la o mână. Din contră, țin să vă mulțumesc. Vouă. Vouă celor care mi-ați scris public sau în privat pentru a-mi arăta susținerea voastră. Sa știți că am citit toate mesajele voastre cu atenție. Vă mulțumesc din inimă”, a scris viitoarea mamă, pe Facebook.