O vedetă TV cunoscută, OPERATĂ DE URGENȚĂ! ULTIMELE DETALII despre starea sa de sănătate!„Mama, săraca, e terminată…”

O vedetă TV cunoscută, OPERATĂ DE URGENȚĂ! ULTIMELE DETALII despre starea sa de sănătate!„Mama, săraca, e terminată…”
O vedetă TV cunoscută, OPERATĂ DE URGENȚĂ! ULTIMELE DETALII despre starea sa de sănătate!„Mama, săraca, e terminată...”
Autor:

O vedetă TV cunoscută, OPERATĂ DE URGENȚĂ! „Mama, săraca, e terminată…”

Adriana Bahmuţeanu, o vedetă TV cunoscută de la noi, trece prin momente grele. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost operată de urgenţă, după ce o plasă pe care medicii i-au pus-o în urmă cu cinci ani s-a rupt.

Anca Toma, sora Adrianei Bahmuţeanu spune că operaţia a durat cinci ore, însă, din fericire se pare că totul a decurs bine.

„A fost o operație de urgență. Adriana este ok. Am reușit să vorbesc adineauri la telefon cu ea. Era, așa, adormită și mi-a zis că totul a decurs foarte bine. Mi s-a spus că operația a fost o reușită, că a durat mai multe ore decât se așteptau inițial, mai mult de cinci ore. Adriana a fost transferată către terapie intensivă unde va petrece noaptea și abia mâine va fi dusă într-o rezervă, unde o putem vizita liniștiți.

Mama, săraca, e terminată. Tremură carnea pe ea. Și tata la fel”, a explicat Anca Toma, sora Adrianei Bahmuțeanu, la emisiunea „Răi da buni”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X