O vedetă s-a făcut de RUŞINE pe Facebook, iar acum MII de oameni RÂD ÎN HOHOTE de ea. Uite de ce

O vedetă s-a făcut de RUŞINE pe Facebook, iar acum MII de oameni RÂD ÎN HOHOTE de ea. Uite de ce
O vedetă s-a făcut de RUŞINE pe Facebook, iar acum MII de oameni RÂD ÎN HOHOTE de ea. Uite de ce
Autor:

O vedetă s-a făcut de RUŞINE pe Facebook! Orice persoană are dreptul să se exprime opiniile în mediul online, însă graba nu ajută, unii dintre ei o dau în bară datorită greșelilor gramaticale pe care le fac atunci când se exprimă în scris.

Acesta este și motivul pentru care Diana de la “Insula Iubirii” s-a făcut de râs în mediul on-line. Ex-concurenta show-ului difuzat de Antena 1 a încercat să critice persoanele care o contest, însă vedeta nu a făcut acordul subiectului cu predicatul în cea de-a doua propoziție. Semn clar că orele de limba română nu i-au plăcut deloc, potrivit Cancan.ro.

„Orice femeie poate fi frumoasă cu operaţiile estetice bine făcute. Important ESTE creierul şi sufletul”, a scris Diana Constantin.

Reamintim că fosta concurentă a shou-lui divuzat la Antena 1, a fost la un pas de a face un gest extrem după ce tatăl ei s-a recăsătorit.

„Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic. Şi în momentul de faţă sunt afectată. A fost şocul pentru că nu-mi imaginam viaţa fără amândoi părinţii. Am încercat să-mi iau viaţa, dar m-au prins la timp. Şi acum pentru că sunt depresivă am tot timpul gânduri. Eu sunt o persoană sinceră, dar am foarte multe întrebări, nu înţeleg de ce nu pot să fiu stabilă”, a mărturisit Diana Constantin la un post de televiziune.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X