evzmonden.ro Web analytics

O vedetă de televiziune, ÎN LACRIMI după moartea Regelui Mihai! Mesajul emoţionant te fac să ai lacrimi în ochi

O vedetă de televiziune, ÎN LACRIMI după moartea Regelui Mihai! Mesajul emoţionant te fac să ai lacrimi în ochi
O vedetă de televiziune, ÎN LACRIMI după moartea Regelui Mihai! Mesajul emoţionant te fac să ai lacrimi în ochi

O vedetă de televiziune, ÎN LACRIMI după moartea Regelui Mihai! Mesajul emoţionant te fac să ai lacrimi în ochi! Regele Mihai al României a încetat din viață, marți, la 97 de ani, moarte care a lăsat multă durere în sufletele tuturor.

Mihaela Rădulescu, vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, în vârstă de 48 de ani, a scris pe pagina personală de socializare un mesaj emoționant în memoria ultimului rege al României. Diva susține că cea mai mare onoare pe care i-a făcut-o a fost conferirea “Medaliei Regele Mihai – pentru loialitate”.

”A fost odata… un Rege. Al Romaniei mari si pline de speranta intr-un viitor regal. Povestea a fost mazgalita de comunisti, dar figura Regelui, calitatea morala si forta au ramas mereu intregi si stralucitoare, chiar in umbra unui exil din care si-a iubit mereu tara si supusii. Sunt mandra ca mi-a acordat unul dintre primele interviuri dupa revenirea in tara, iar cea mai mare onoare pe care mi-a facut-o a fost conferirea “Medaliei Regele Mihai – pentru loialitate”, in urma campaniilor umanitare pe care le-am generat . Si fara aceste motive, tot as fi facut o reverenta in fata unei astfel de coplesitoare personalitati. Traiasca Regele ! Macar acum…, in pace, respect si vesnica pretuire.  Ganduri calde si lacrimi pentru frumoasa familie regala… ”, a scris Mihaela pe Facebook.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

EXPLOZIV! Ce crede Mihaela Rădulescu despre MOARTE? Explicațiile vedetei te vor UIMI

Stelian Tănase cere ajutorul interauților: ”AJUTAȚI-NE SĂ-L GĂSIM!”

Alexandru Arșinel, anunț trist după primul spectacol fără Stela Popescu. „Mi-am dat seama că nu o s-o mai…”

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X