O vedetă de la Pro TV ȘOCHEAZĂ cu o declarație neașteptată despre Mihaela Rădulescu. „Este femeia pe care…”

O vedetă de la Pro TV ȘOCHEAZĂ cu o declarație neașteptată despre Mihaela Rădulescu. „Este femeia pe care…”
O vedetă de la Pro TV ȘOCHEAZĂ cu o declarație neașteptată despre Mihaela Rădulescu. „Este femeia pe care...”
Autor:

O vedetă de la Pro TV ȘOCHEAZĂ! Florin Pastramă a transmis un mesaj neașteptat pe o rețea de socializare, în care își exprimă părerea despre prezentatoarea emisiunii Ferma, Mihaela Rădulescu. Fostul concurent la emisiunea Ferma a lăudat-o pe Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului.

Declarația făcută recent de Florin Pastramă:

 „Mihaela este omul pe care îl respect și-l voi respecta toată viața! Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna atât din fața televizorului, cât și în realitate. Este o profesionistă, o femeie puternică, mamă, divă, un om de la care ai tot timpul ceva de învățat. Respect și îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de Mihaela Rădulescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Doamne,dzeule dar acest florin pastrama este o vedeta???,chiar nu cunoasteti notiunea de vedeta? Ce inseamna sa fii o vedeta? Cum puteti sa l catalogati pe acest „nimeni „drept vedeta? Cum puteti afirma acest lucru? Ca lucreaza ,ca ce ? in tv. Cu ce s a afirmat acest individ ,ca de fapt ca multi altii pe care ii faceti vedete! Cine este mihaela radulescu? O…. doamne ce bazaconii puteti publica si incercati sa manipulati mintile oamenilor. Sa va publicati ideile idioate ,doar vi le citesc prostii? Aceasta mihaela radulrscu cu ce s a afirmat? Cu zeci de barbati care au trecut prin ea ,ca prin branza,aceasta poate fi un exemplu pentru tinere? Rusine,rusine,rusine.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X