O vedetă de la Pro TV, despre decepția amoroasă care i-a schimbat radical viața: “Am făcut 5 ani de terapie că să trec peste asta”

O vedetă de la Pro TV, despre decepția amoroasă care i-a schimbat radical viața: “Am făcut 5 ani de terapie că să trec peste asta”
O vedetă de la Pro TV, despre decepția amoroasă care i-a schimbat radical viața: “Am făcut 5 ani de terapie că să trec peste asta”
Autor:

O vedetă de la Pro TV, despre decepția amoroasă care i-a schimbat radical viața! Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, Neti Sandu, celebrul astrolog ce prezintă horoscopul de peste 20 de ani, nu ne lasă să credem că dincolo de această imagine a existat o suferință enormă, o suferință din dragoste care i-a schimbat viața.

Viața sa personală nu a fost dezbătută în mod public, motiv pentru care nu se știu prea multe detalii despre vedeta de la Pro TV, Neti Sandu. De curând, astrologul și-a deschis sufletul într-un interviu acordat Andreei Esca și a vorbit despre drama trăită din cauza unei povești de dragoste care s-a sfârșit dezamăgitor, potrivit unica.ro.

Neti Sandu a fost căsătorită o singură dată, în tinerețe, însă mariajul a durat doar doi ani. Nu s-a lăsat învinsă și a iubit din nou crezând că este vorba despre marea iubire, dar nici de această dată nu a fost așa: „M-am măritat și a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un coleg de facultate, era un prieten. N-a ținut pentru că eram foarte diferiți. După aceea am avut o relatie de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Și a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu dupa aia. A fost infiorator de greu, nu greu.”

După 10 ani de relație și o despărțire anunțată printr-un bilețel în care acesta îi spunea că își aduc ghinion reciproc și că este mai bine să se despartă, Neti Sandu a avut nevoie de 5 ani de terapie pentru a-și reveni: „Eu am făcut vreo cinci ani de terapie că să trec peste  asta și să mă pot bucura de viață, de fapt asta voiam. Mă secase de toate resursele. Dacă nu pleca în felul ăsta, dacă nu era atât de șocant, eu nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut după aceea. În felul ăsta eu îi mulțumesc că a fost în halul în care a fost. Nu pot decât să-i mulțumesc. Pentru că dacă rămânea, el ar fi fost veșnic nemulțumit din cauza mea”, a declarat Neti Sandu.

Neti Sandu nu s-a recăsătorit și nici nu are copii, vedeta Pro Tv considerând că nu mai este capabilă să lege o nouă relație și preferând să trăiască pentru alții mai mult decât pentru sine: „Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, declara Neti Sandu în urmă cu 5 ani, într-un alt interviu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X