O vedetă de la Pro TV a mințit-o pe mama ei. Ea a oferit detalii tulburătoare despre boala care face milioane de victime în fiecare zi.

Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat în rândul femeilor din lumea întreagă. Această afecțiune nu ține cont că ești un om de rând sau vedetă, iar Anamaria Prodan a trecut prin momente extrem de dificile atunci când medicii i-au spus că este suspectă de cancer la sân.

O vedetă de la Pro TV a mințit-o pe mama ei

Pentru ca este o fire puternică, fosta vedetă de la Pro TV nu s-a îngropat în această durere singură, ci cu soțul său care a încurajat-o non-stop şi au avut numai discuţii pozitive. Vestea a primit-o când încă regretata ei mamă, interpreta Ionela Prodan era încă în viață.

Citește și:

„Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo, mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia, la control”, a povestit Anamaria Prodan, la o emisiune TV, potrivit celor de la OK Magazine.

Citește și:

Reamintim că Anamaria Prodan a plecat de la PRO TV în ciuda faptului ca a filmat promo-ul emisiunii ‘Gospodar fara pereche’. Într-un interviu, vedeta TV și-a motivat retragerea.

„Intru în perioada de transfer, la fotbal. Noiembrie, decembrie, eu trebuie să muncesc, inclusiv ianuarie. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să filmez și să fac fotbal. Nu îmi mai ajung 24 de ore.

Chiar dacă Sarah are 19 ani, are moment când vrea să stea cu mama. Mi-a spus și profesoara că de la 14 ani e singură în America și m-a văzut atât de tare. Chiar are nevoie de mine, mai ales că va avea cel mai important meci de baschet din cariera ei. Mă bucur că producătorii m-au înțeles”, spunea atunci frumoasa impresară.