O vedetă de la noi își duce iubitul în GRECIA

O vedetă de la noi își duce iubitul în GRECIA
O vedetă de la noi își duce iubitul în GRECIA

Annes, care a lansat in luna cadourilor single-ul “Rade inima”, fiind astfel la prima colaborare cu Adi Sina, se pregateste de sarbatori. Pentru artista, aceasta este cea mai frumoasa perioada din an. _VOG1561

“Perioada sarbatorilor de iarna este pentru mine de departe cea mai frumoasa perioada a anului. Iubesc toata atmosfera care se creeaza pe strazi, chiar si forfota din magazine, luminitele din oras iar daca mai avem si zapada totul e minunat”, spune Annes. Si pentru ca atat de Craciun, cat si de Revelion va fi pe scena, cantareata s-a gandit sa isi ia revansa dupa sarbatori si sa isi duca iubitul intr-o mica vacanta la Atena, in care spera sa-I incarce bateriile si sa revina in forta in noul an.

“Iubitului meu ii pregatesc deja o mica vacanta in Atena pe care sa o petrecem in luna ianuarie dupa ce vom onora toate concertele pe care le-am contractat de sarbatori”, a mai adaugat artista.
Pentru ca de patru ani incoace este ovo-pesco-vegetariana, de Craciun Annes va degusta doar sarmalute in foi de vita cu orez cu ciuperci.

Tags: ,

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X