evzmonden.ro Web analytics

O VEDETĂ de la Antena 1 și fiul unui CELEBRU POLITICIAN, ARESTAȚI într-un CAZ CELEBRU. Uite ce acuzații li se aduc

O VEDETĂ de la Antena 1 și fiul unui CELEBRU POLITICIAN, ARESTAȚI într-un CAZ CELEBRU. Uite ce acuzații li se aduc
O VEDETĂ de la Antena 1 și fiul unui CELEBRU POLITICIAN, ARESTAȚI într-un CAZ CELEBRU. Uite ce acuzații li se aduc

Mihai Cristian Cosmin, fiul fostului senator Cristian Dănuț Mihai și Bohus Pollak, zis Ben, un fost concurent al emisiunii ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, au fost arestați pentru 30 de zile.

Mihai Cristian Cosmin, fiul fostului senator Cristian Dănuț Mihai, este cercetat pentru aderare la grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism, iar Bohus Pollak, zis Ben, un fost concurent al emisiunii ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, este cercetat pentru trafic de drogurii de mare risc.

Mai mult, procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a 33 de membri ai grupării conduse de Clanul Ștoacă. Pe lângă lideri ai infractorilor, anchetatorii au reținut un fiu de fost senator, o vedetă și doi polițiști.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au anunțat că au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a 33 de membrii ai grupării conduse de Clanul Ștoacă. Pe lista anchetatorilor se află nume grele ale interlopilor care au coordonat rețele de trafic de droguri, trafic de persoane și prostituție. Lideri de necontestat ai grupării „Ștoacă” au devenit, începând cu anul 2017, Marius Voinea – zis „Marius Ștoacă”, Petre Șaim – zis „Petrică Ștoacă”, Bogdan Gabriel Niculae – zis „Bogdan Ștoacă” și Lucian Florin Cimpoeru. Aceștia au preluat rețeaua infracțională dezvoltată de predecesorii lor, au perfecționat-o în funcție de oportunitățile de a obține venituri consistente care să asigure nivelul de trai al membrilor. Pe lista celor reținuți se numără Cosmin Mihai, fiul fostului senator de Brăila Cristian Dănuţ Mihai, o vedetă, Pollak Bohus, cunoscut drept „Ben”, fost concurent în emisiunea „Insula Iubirii”, dar și doi polițiști.

Citește continuarea pe evz.ro


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X