O vedetă CELEBRĂ de la noi, ACUZATĂ de PROSTITUȚIE! Uite ce MĂRTURISIRI ULUITOARE a făcut după aceste învinovățiri: „Totul e pentru bani!”

Bianca Pop, sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, a făcut mărturisiri uluitoare după ce a fost acuzată de prostituție. Vedeta a afirmat, pentru cancan.ro, că este tânără și frumoasă și își permite să fac bani cu imaginea și numele ei.

”Peste tot au apărut poze cu mine, poze pe care eu le-am făcut pentru o anumită revistă. Nu vreau să dau nume pentru că nu am fost plătită să fac acest lucru. Totul e pentru bani! Trebuie să mănânc și eu. Pozele au ajuns pe diferite site-uri de escorte și a trebuit să trimit actele mele ca să dovedesc că sunt folosite abuziv. Eu nu am făcut așa ceva. Încă sunt tânără și frumoasă și îmi permit să fac bani cu imaginea și numele meu. Nu mă interesează ce spune lumea, fiecare spune ce vrea”, a declarat Bianca Pop, în

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

După aceste acuzații, ispita din show-ul matrimonial a avut grijă să ofere fanilor un nou moment penibil. Chiar dacă oamenii mai fac greșeli, în mod cert, aceasta s-a făcut de râs cu ultimele declarația făcute pentru cei de la Antena Stars.