O vedetă a României a vorbit despre CE II FĂCEA TATÂL EI. Dezvăluiri după decenii de tăcere

O vedetă a României a vorbit despre CE II FĂCEA TATÂL EI. Dezvăluiri după decenii de tăcere
O vedetă a României a vorbit despre CE II FĂCEA TATÂL EI. Dezvăluiri după decenii de tăcere
Autor:

O vedeta a Romaniei a vorbit despre CE II FACEA TATAL EI. Dezvaluiri dupa decenii de tacere

Relația tată-fiică este o relație extrem de puternică și sensibilă, iar Andreea Raicu a făcut dezvăluiri după decenii de tăcere despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei, în copilărie.

„Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, ca mai toate fetițele, eram iremedialbil îndrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil.(..) Era minunat, sau cel puțîn așa îl vedeam eu. Am crescut și relația noastră de iubire a început să se schimbe.

Nu mai eram acel copil minunat doar pentru că eram copilul lui. În timp, a trebui să muncesc mult să-i demonstrez că merit să fiu apreciată, iubita, că sunt demnă de dragostea lui. Trebuia să arăt că fac tot posibilul prin notele pe care le luam la școală, prin răspunsurile la întrebările care îmi erau mereu adresate, din pictură, muzică clasică, poezie, literatură… Trebuia să arăt că sunt foarte bună și că știu răspunsul la orice”, a scris vedeta pe blogul personal.

„Deși mă chinuiam din răspunteri să fac față asaltului continuu de provocări, paradoxal cea mai mică greșeală făcea ca totul să pălească, lucru care mă făcea nedemnă de dragostea mult dorită. Am crescut și această cursă a devenit din ce în ce mai aprigă. Nimic nu mai era îndeajuns, iar asta a stârnit în mine această dorință fantastică de a face atât de multe. Tatăl e un suport în viața fiecărei fetițe, este acel munte solid care va fi acolo mereu, care nu se va clinti niciodată. O va apăra și proteja indiferent de ce va face, o va iubi necondiționat și o va face să se simtă cea mai bună pentru că este a lui (…)

Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este mândru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile. (..) O presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare”, a mai adăugat vedeta TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X