O rudă a victimei din Colectiv l-a amenințat pe Arafat. La aproape patru ani de la incendiul care a zguduit România, Raed Arafat, a fost audiat la Parchetul General, în dosarul Colectiv.

În ziua în care Arafat s-a prezentat la Parchetul General, câțiva supravieţuitori şi rude ale victimelor din Colectiv l-au aşteptat pe șeful Departamentului pentru Situaţii De Urgență în fața instituției. Acesta a intrat direct în clădire, refuzând să răspundă întrebărilor adresate de către părinţi.

Narcis Hogea, tatăl lui Alexandru, unul dintre tinerii arşi care au murit din cauza infecţiilor, i-a spus lui Arafat că îl așteaptă de patru ani. “De patru ani aşteptăm să veniţi în faţa justiţiei”. Arafat a tăcut.

Citește și:

”Te aștept de dimineață. Nu scapi! Fii atent aici, că nu scapi. Criminal dement ce ești! O să răspunzi în fața justiției!”, a mai adăugat o femeie.

Narcis Hogea, care a venit să îl aștepte pe Raed Arafat îmbrăcat cu un tricou care avea imprimată o fotografie cu fiul său, iar pe spate scria Colectiv GTG 2010, l-a întrebat dacă își amintește de Alex Hogea.

”E băiatul despre care ați spus «S-a greșit, care-i problema!». Vă spune ceva? Nici nu mă băgați în seamă. De patru ani încerc să vorbesc cu dumneavoastră și nu mă băgați în seamă”, i-a reproșat Narcis Hogea lui Raed Arafat, potrivit Libertatea.