O recunoști pe Gianina din „Las Fierbinți” la 18 ani?

Află ce-și dorea actrița Anca Dumitra la vârsta majoratului.

O recunoști pe Gianina din „Las Fierbinți” la 18 ani?
O recunoști pe Gianina din "Las Fierbinți" la 18 ani?

938A9441_resizeAnca Dumitra, interpreta Gianinei din serialul Las Fierbinți de la PRO TV, spune că pentru ea “visul romanesc” e simplu și înseamna  „sa fiu actrita in tara mea”. Actrița de 25 de ani, care e doar cu câțiva ani mai în vârstă decât ProTV, postul din Pache Protopopescu împlinește pe 1 decembrie 18 ani, și-a amintit de visurile pe care le avea ea când era în pragul majoratului. „Stiu ca poate suna precum un slogan dintr-o campanie prezidentiala ori ca o formula de tipar a ziarelor de consum, dar chiar imi doream o Romanie mai civilizata, cu oameni mai buni, hotarati, care sa aiba gandul infaptuirii lucrului drept si cinstit; in mare parte, suntem mai buni” .

Cum arata Romania pe care o “faci”, tu?
Ce fac tine de ce-mi doresc, ce vreau sa infaptuiesc tine de toate la cate sper si visez. Incerc sa contribui cat de bine si de frumos pot eu la o Romanie mai imbucuratoare, mai plina de voie buna si de zambete, care sa reprezinte cartea noastra de vizita in lumea larga.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X