O prezentatoare de la Observator a născut în PORTUGALIA

O prezentatoare de la Observator a născut în PORTUGALIA
O prezentatoare de la Observator a născut în PORTUGALIA

Ieri seară, la ora 22.28, Ana Maria Gheorghe a adus pe lume primul ei copil. Aflată în Portugalia, acolo unde și-a petrecut ultimele luni de sarcină, prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 a devenit mămică și și-a ținut pentru prima oară la piept fetița mult așteptată. Margarida a avut la naștere 2,850 kilograme și a adus cu sine un ocean de fericire pentru părinții ei.

image1

„Toate prietenele mele mi-au spus că nimic nu se compară cu momentul când îți vezi prima dată copilul. E complicat să descriu în cuvinte tot ce am simțit. Este ceva unic. Mi-am dorit foarte tare acest copil și mă bucur enorm că am adus pe lume o fetiță perfectă. E frumoasă și cuminte. Suntem foarte fericiți și ne simțim binecuvântați pentru că am primit cel mai frumos cadou de Crăciun. Eu mă simt foarte bine, sunt pregatită din tot sufletul pentru noul rol din viața mea, cel de mamă”, a spus emoționată Ana la câteva ore după naștere.

Copyright Mihai Stetcu_Ana Maria Gheorghe_20150330_0134

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X