}

O noua masina pentru colectia lui Ion Tiriac! Uite ce cadou fabulos i-a facut Simona Halep: „Eu i-as recomanda o masina destul de solida…”

O noua masina pentru colectia lui Ion Tiriac! Uite ce cadou fabulos i-a facut Simona Halep: „Eu i-as recomanda o masina destul de solida…”
O noua masina pentru colectia lui Ion Tiriac! Uite ce cadou fabulos i-a facut Simona Halep: "Eu i-as recomanda o masina destul de solida..."

Pe Ion Tiriac si Simona Halep ii leaga o relatia stransa de prietenie si sustinere, celebra jucatoare de tenis afirmand in repetate randuri ca omul de afaceri joaca un rol important in viata sa.

Recent, sportiva a fost invitata la gala organizata de Ion Tiriac, la Otopeni. In ciuda faptului ca este pasionata de masini puternice, sportiva nu il poate depasi pe mentorul sau, care are in palmares peste 170 de automobile personale.

Trebuie să fie frumoasă! Pe mine ce mă interesează la o mașină este designul, atât! Bineînțeles, să fie și puternică, dar nu sunt fan viteză, așa că nu contează foarte mult. Doar să fie frumoasă”, a spus Simona, potrivit B1.

Simona Halep nu se lasa mai prejos! Sportiva detine in garajul sau un Mercedes AMG C 63 S Cabriolet, un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, dar si un Range Rover. Valoarea acestora atinge suma de peste o jumatate de milion de euro, conform sursei mai sus citata.

Cu ocazia aniversarii a cinci ani de  la inaugurarea colectiei auto pe care Ion Tiriac o detine la Otopeni, Simona Halep i-a daruit un Trabant miliardarului, pentru a-si intregi colectia.

In schimbul darului sau, Ion Tiriac ar putea sa ii ofera un cadou fabulos Simonei Halep: „O trotinetă, ca să dea din picioare mai repede pentru că asta este. Simona este un mare conducător auto având în vedere că face des drumul la Constanţa…eu i-aş recomanda o maşină destul de solidă”, a declarat omul de afaceri.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X