O nouă informație zguduie lumea mondenă! What`s Up, ridicat de polițiști! Este inacceptabil ce a făcut. Iubita lui a povestit totul la poliție. 

O nouă informație zguduie lumea mondenă! What’s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a fost încătușat de polițiști.  Aseară, iubita artistului, Alice Badea, a sunat la 112 şi a spus că iubitul ei o agresează.

În preajma polițiștilor, Whats Up a devenit agitat. Mai mult, acesta le-a adus injurii şi a fost agresiv cu aceștia.

La mai bine de două ore după ce a fost încătușat de polițiștii care au răspuns apelului făcut la 112 de iubita lui, Whats Up a părăsit secția de poliție flancat de doi oameni ai legii, potrivit Libertatea.

„Voiam să merg și eu cu doi bărbați…”

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat, cântărețul a făcut o glumă și a spus: “Nimic, voiam să merg și eu cu doi bărbați de mână și nu știam cum”.

Reamintim că What’s Up a fosrmat un cu Simina unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc. Nimeni nu se gândea că cei doi vor pune punct mariajului. La aproximativ două luni după divorț, What’s Up a anunțat pe Facebook că și-a găsit jumătatea.

„De peste 2 luni si jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea.
#niciodată nu e prea devreme să te indragostești🙏🏻
Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului❤️🍾🥂🙏🏻.
M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună iar acum sunt indragostit și da nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR ❤️🙏🏻😇”, a scris artistul pe o rețea de socializare.