O nouă informație zguduie Italia. Silvio Berlusconi a ascuns un secret teribil: Uite cine este blonda care i-a furat inima la 83 de ani.

După 12 ani de relație, fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a despărțit de Francesca Pascale pentru o deputată şi fost manechin care este mai mică decât el cu aproximativ 53 de ani.

Silvio Berlusconi şi Francesca Pascale vor „rămână amici“, precizează partidul Forza Italia într-un comunicat preluat de AFP.

Fosta iubită a lui Berlusconi a fost luată prin surprindere de anunţul făcut, potrivit „La Repubblica“.

O nouă informație zguduie Italia: Îi urez tot binele din lume

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Va rămâne mereu drag inimii mele. Îi urez tot binele din lume şi sper că va găsi pe cineva care va avea grijă de el aşa cum am făcut eu“, a declarat femeia.

Marta Fascina este mai tânără cu 54 de ani decât  fostul premier al Italiei. Marta este acum deputată din partea Forza Italia, adică partidul lui Berlusconi. Presa italiană a făcut publică o informație ținută secret. Se pare că blonda locuiește sub același acoperiș cu cel supranumit „Il Cavaliere“.

Francesca Pascale a confirmat informaţia, susţinând că asta se întâmpla pentru ca Marta să fie disponibilă imediat în cazul unor urgenţe legată de muncă. Noua dragoste a lui Berlusconi a devenit cunoscută odată cu publicarea unor fotografii în care fostul premier italian şi actuala deputată ies dintr-un hotel din Elveţia însoţiţi de câini.

„Mă amuză să văd un membru al Parlamentului plimbându-mi câinele. Nu mă deranjează“, a comentat atunci Francesca Pascale.