O noua informație zguduie Casa Regala! Vestea despre Meghan Markle a făcut înconjurul lumii. Meghan Markle și Harry doresc să devină încă o dată părinți. Ei și-au arătat intenţiile de a-i aduce un frate sau o surioară fiului lor Archie.

O noua informație zguduie Casa Regala! Chiar dacă nu a fost făcut niciun anunţ oficial, Meghan Markle ar putea fi din nou însărcinată. Potrivit experţilor, ducesa de Sussex dorește să nască în America. Mai mult, experţii Curţii şi pariorii afirmă că Meghan ar putea face anunţul abia în a doua lună a următorului an.

Potrivit tabloidelor Marea Britanie, Meghan şi-a exprimat deja dorinţa legată de cel de-al doilea copil al său. Ea vrea să se nască în America, chiar dacă încalcă protocolul regal.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Aceste supoziţii, dacă sunt fondate, ar putea deranja din nou viaţa familiei regale şi ar fi obligaţi să înfrunte un alt teribil disconfort. De când a intrat în familia regală, Meghan a ieșit mereu în evidenţă. A știut să facă diferenţa, să spargă cenuşiul familiei regale cum doar o americancă ştie s-o facă. Indolenţa celor din jur a afectat-o pentru că nimeni nu-i apreciază caracterul, toţi împiedică alegerile sale. Toţi… cu excepţia lui Harry, normal.

Ultimele declaraţii făcute de Ducesei privind naşterea unui al doilea copil, se încadrează perfect cu acelea care au apărut în documentarul TV, transmis luna trecută. Meghan a afirmat mereu că simte dorul de acasă, că se simte singură şi stingheră într-o realitate care aproape că o împiedică să respire. În această situaţie a apărut ideea călătoriei în America pentru sărbătorile Crăciunului, ca o palmă morală Casei Regale şi tradiţiilor de Crăciun. Dar, spun experţii, un nou royal-baby ar mai atenua din scandalul sexual din familia regală, al principelui Andrew, notează Il Giornale.