O noua informatie zguduie Casa Regala! Exista din ce in ce mai multe informatii potrivit carora Printesa Diana ar fi avut o relatie amoroasa cu celebrul artist Bryan Adams.

Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana a facut dezvaluiri incredibile despre cum il ajuta pe celebrul cantaret sa se furiseza in Palatul Kensington, la Lady Di.

Mai mult decat atat, Cecile Thomsen, fosta iubita a lui Bryan Adams, a asigurat presa ca si ea era pusa in tema cu privire la aventura pe care artistul a avut-o cu Printesa inimilor in anul 1996:  “Știam că Diana a avut o aventură cu Bryan.”

Citește și: Psiholog celebru: "Stai intre oamenii cu probleme, nu fugi de ei"

”Bryan îl știa pe Paul Burrell foarte bine. Paul făcea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este și cel care i-a făcut cunoștință lui Bryan cu Diana”, a mai declarat aceasta. ”Relația mea cu Bryan a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranță nu a făcut-o mai ușoară”, a adaugat Cecile.

In plus, se pare ca Bryan Adams ar fi compus si o piesa, al carei nume este acelasi cu al Printesei, prin care isi declara dragostea pentru aceasta:  ”Prima oară când te-am văzut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai apărut pe ecranul televizorului meu. Știam că trebuia să fii a mea. Ziua în care te-ai căsătorit cu el – Aproape că mi-am pierdut mințile” – acestea fiind o parte din versurile melodiei ‘Diana’.