evzmonden.ro Web analytics

O NOUĂ ERĂ în media. Mutare SURPRIZĂ LA PRO TV. Conducerea a făcut ANUNȚUL

O NOUĂ ERĂ în media. Mutare SURPRIZĂ LA PRO TV. Conducerea a făcut ANUNȚUL
O NOUĂ ERĂ în media. Mutare SURPRIZĂ LA PRO TV. Conducerea a făcut ANUNȚUL
O NOUĂ ERĂ în media. Conducerea canalului de televiziune privat comercial din Pache Protopopescu va face o mutare importantă. Ei au anunțat că doresc să își întărească poziția de lider și vor face noi schimbări.

Pro TV relansează platforma video ProTVPlus, iar utilizatorii pot vedea, gratuit, toate emisiunile difuzate de Pro TV, în direct, și vor avea acces și la înregistrările emisiunilor pentru cel mult o săptămână în urmă.

Ce se va vedea pe noul ProTVplus.ro:

Postul se va vedea în direct, de pe dektop și orice dispozitiv mobil – laptop, tabletă, smartphone. Practic, tot programul se va vedea în direct, cu producții, publicitate și cu filme. Pentru a vedea programele în direct, gratuit, este nevoie de logare.

Nu există limitare la vizionarea LIVE. Se vor putea vedea în direct filmele și toate producțiile proprii: emisiunile de știri, România, te iubesc, producții gen Vorbește lumea, Lecții de viață, Mă însoară mama, La Măruță, Ce spun românii, Las Fierbinți, dar și marile producții licențiate – Românii au talent, Vocea României.

Unde sunt limitările:

1. La nivel de filme. Filmele vor fi văzute în direct online, dar nu va fi disponibilă înregistrarea acestora (au un alt regim de licențiere pentru difuzare).

2. La nivel de înregistrări: se pot vedea doar pentru o săptămână în urmă.

Ce se va vedea de pe celelalte canale Pro TV?

Pro TV este singurul canal care va avea emisia Live online gratuity, potrivit paginademedia.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X