evzmonden.ro Web analytics

O MARE VEDETĂ, în pragul falimentului. Are DATORII de milioane de euro

O MARE VEDETĂ, în pragul falimentului. Are DATORII de milioane de euro
O MARE VEDETĂ, în pragul falimentului. Are DATORII de milioane de euro
Jamie Oliver, maestrul bucătar, are datorii de peste 80 de milioane de euro. Mai mult, el se pregăteşte să închidă 12 restaurante şi să arunce în șomaj peste 200 de angajaţi.

Jamie Oliver,  celebrul chef bucătar în vârstă de 42 de ani a acumulat datorii de 80,7 milioane de euro, din care 2,2 milioane de lire sterline reprezintă salarii restante pentru angajaţii din restaurantele sale.

Potrivit Daily Mail, Jamie a încercat să iasă din această situație critică încercând să negocieze chirii mai mici pentru restaurantele sale, în efortul de a evita prăbuşirea imperiului său culinar, după ce anul trecut afacerea lui a înregistrat pierderi de milioane de lire sterline.

Potrivit unor documente depuse în instanţă, compania are împrumuturi la bănci care se ridică la 30,2 milioane de lire sterline, iar alte 41,3 milioane de lire sterline sunt datorii către proprietari de clădiri, unde se află localurile sale, şi unor furnizori.

Jamie Oliver deţine un lanţ de restaurante care include 25 de localuri în Marea Britanie şi 28 în alte ţări. Compania a anunţat, săptămâna trecută, că va începe un plan de restructurare care include şi închiderea a 12 restaurante britanice. Jamie va fi nevoit să dea afară peste 200 de angajaţi, relatează aceeași sursă citată.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X