O mai stiti pe „VIESPEA LUI OGICA”? NIMENI nu o mai recunoaste. Cum arata acum CASANDRA

O mai stiti pe „VIESPEA LUI OGICA”? NIMENI nu o mai recunoaste. Cum arata acum CASANDRA
O mai stiti pe "VIESPEA LUI OGICA"? NIMENI nu o mai recunoaste. Cum arata acum CASANDRA

Casandra, cunoscuta sub numele de „Viespea lui Ogica”, s-a facut remarcata in showbiz in urma casniciei cu Stelian Ogica.

Dupa ce a hotarat sa paraseasca Romania, Casandra s-a stabilit in Slovenia, unde locuieste si in prezent. Blonda este vizibil schimbata, inspira un aer matur si se comporta ca o adevarata doamna, asa cum se poate observa din pozele publicate pe contul ei de socializare.

In momentul in care s-a facut remarcata in lumea mondena, blonda a recunoscut ca s-a prostituat si a oferit informatii cu privire la tarifele pe care le cerea in schimbul unei partide de amor: „Pentru o partida de amor luam 2.000 de euro. Ajunsesem sa intretin relatii sexuale cu barbati de toate varstele. Cand vedeam un barbat de 50 de ani simteam numai scarba si ura pentru cel care ma folosea pentru ca sa ii fie lui bine” , scrie Cancan.ro. 

Ogica si „Viespea” au fost casatoriti timp de trei ani, insa relatia lor s-a terminat dupa un an si jumatate, moment in care cei doi s-au certat crunt si si-au aruncat cuvinte grele.

Sursa: Cancan.ro.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X