Vă mai amintiți de Mellina, fosta concurentă de la „Vocea României”? Povestea ei din copilărie a emoționat Internetul

Vă mai amintiți de Mellina, fosta concurentă de la „Vocea României”? Povestea ei din copilărie a emoționat Internetul
Vă mai amintiți de Mellina, fosta concurentă de la "Vocea României"? Povestea ei din copilărie a emoționat Internetul
Autor:

Vă mai amintiți de Mellina, fosta concurentă de la „Vocea României”? Cântăreața, care a cucerit inimile ascultatorilor pe Youtube cu piesele ei, își amintește cu drag de sarbatoriile de Craciun din copilarie și recunoaște că îi este dor de acele momente.

Artista își amintește cu drag de sărbătoriile de Craciun din copilarie și recunoaște că îi este dor de acele momente: „Imi este extrem de dor de zilele cand credeam ca Mos Craciun exista! Nu cred ca aveam un cadou preferat. Fericirea practic venea din entuziasmul si bucuria de a gasi orice sub brad”, a spus Mellina.

Mellina încheie anul anul cu multe ore de muncă, de data aceasta aduce fanilor ei o noua piesă special de Sărbătorile de iarna: „Vin acasa de Craciun”.

„Am sa fiu un Mos Nicolae modern, asa ca am pregatit un cadou…altfel. Este un cantec de Craciun, perfect de ascultat in aceasta perioada atat de frumoasa. Daca noaptea trecuta v-ati pus ghetutele la usi, in noaptea asta sa va puneti castile pe urechi”, spune Mellina.

„Vin acasa de Craciun” surprinde atmosfera sarbatorii perfecte, in care fiecare dintre cei mari se poate bucura de Craciun, la fel ca un copil, o sarbatoare in care tot ceea ce conteaza este sa fii alaturi de cei dragi. „Am scris piesa asta gandindu-ma la toti oamenii plecati in strainatate la munca dar si cei din Romania care muncesc din greu pentru a nu lipsi nimic famiilor lor cu sacrificiul suprem de a fi departe unii de altii. Dar din fericire, Sarbatorile sunt perioada in care lasam munca sau orice alte activitati si ne intoarcem la cei mai importanti oameni din viata noastra: FAMILIA. Si imi permit sa dau un sfat tururor (inclusiv mie), acela fiind: Sa incercam sa petrecem cat mai mult timp cu familia pentru ca timpul, ca si familia sunt cele mai importante lucruri din viata noastra si in zilele noastre avem tendinta de a uita asta alergand dupa lucruri superficiale”, a adaugat artista.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

FOTO – Chef Catalin Scarlatescu a topit ca prin minune 30 de kilograme:  „Eu am slabit si va recomand sa…”

FOTO – Chef Catalin Scarlatescu a topit ca prin minune 30 de kilograme: „Eu am slabit si va recomand sa…”

Celebrul bucatar a dezvaluit SECRETUL lui

15 decembrie, 2017, 9:59 am / in ActualitateLife Style / Edit

EXCLUSIV! ​Amintirea din COPILĂRIE pe care Rona Hartner nu o va UITA niciodată

EXCLUSIV! ​Amintirea din COPILĂRIE pe care Rona Hartner nu o va UITA niciodată

15 decembrie, 2017, 9:35 am / in Actualitate / Edit

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X