Carmen Trandafir a făcut furori în topurile muzicale româneşti de la începutul anilor ’90 cu piese pe care toţi românii le fredonau.

În ciuda succesului de care s-a bucurat la acea vreme, Carmen Trandafir a decis să facă un pas în spate şi a preferat să fie o prezenţă discretă în lumea mondenă. Artista se ocupă de viața de familie, având o fetiță de 11 ani, Ana, cu celebrul comentator sportiv Emil Grădinescu, cu care s-a căsătorit în anul 2011.

Recent a încărcat însă o serie de fotografii pe contul personal de socializare şi se pare că a găsit elixirul tinereţii, căci arată extrem de bine la 44 de ani.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Într-un interviu, Carmen a vorbit despre retragerea ei din lumea muzicală. Cântăreața spunea că a înregistrat melodii noi, dar nu are unde să se promovez, nici la TV, nici la radio, pentru că lumea nu știe nimic de ea.

„Nu voit m-am retras, dar lucrez într-un circuit închis. Am înregistrat chiar și melodii noi, dar având acest handicap, că nu am unde să mă promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu știe nimic de mine. Mi-am cam luat gândul că voi ajunge vreodată pe radio. Eu nu mai sunt nouă și nici nu pot să mă reinventez. Ce să fac, sa tai din nume? Bine, mă numesc doar Carmen’, să lucrez și la imagine? Pot să fac și asta, dar ca să fac lucruri foarte facile, muzical vorbind, mi-e mai greu”, spunea atunci Carmen Trandafir, scriu cei de la Viva.