}

O îndrăgită prezentatoare TV, mărturisiri neștiute de nimeni despre părinții săi: „S-au mai întâlnit…”

O îndrăgită prezentatoare TV, mărturisiri neștiute de nimeni despre părinții săi: „S-au mai întâlnit…”
O îndrăgită prezentatoare TV, mărturisiri neștiute de nimeni despre părinții săi: „S-au mai întâlnit...”
Autor:

Invitată într-o emisiune de la Antena 3, Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1,  a făcut mărturisiri neștiute de nimeni despre părinții săi. Fosta soție a lui Andrei Zaharia a mai spus că a fost un copil dorit și venit dintr-o dragoste pasională și puternică a părinților ei.

„Mama era îndrăgostită de un italian, fusese cerută în căsătorie, și fiind foarte tânără, o colegă a chemat-o la un restaurant unde tata cânta. Tata era deja inginer constructor, dar avea și atestat de cântăreț profesionist. Era prieten cu Dan Spătaru, Aurelian Andreescu, cu toți… Mama nu era însoțită, iar tata s-a îndrăgostit de privirea ei, de farmecul ei. S-au mai întâlnit apoi încă o dată și de atunci au rămas nedespărțiți. Mama a renunțat la relația pe care o avea”, a povestit Andreea Berecleanu.

„Am fost un copil dorit și venit dintr-o dragoste pasională și puternică a părinților mei”, a mai spus îndrăgita prezentatoare de televiziune.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Sa stii ca asta-i stire nationala.Numai cind ii vad fata cucoanei asteia,imi vine sa vomit.Mi se pare o ipocrita,o nesimtita cu ifose.Mai scutiti-ma cu vedetele astea ale voastre si cu povestile lor penibile.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X