evzmonden.ro Web analytics

O îndrăgită atriță, DEPENDENTĂ de un aparat medical. Fără el riscă să moară

O îndrăgită atriță, DEPENDENTĂ de un aparat medical. Fără el riscă să moară
O îndrăgită atriță, DEPENDENTĂ de un aparat medical. Fără el riscă să moară

O îndrăgită atriță, DEPENDENTĂ de un aparat medical! Anca Pandrea are probleme majore de sănătate. Din cauza unei insuficiențe pulmonare, îndrăgita actriță este  dependentă de un aparat care furnizează oxigen.

După ce soțul ei, Iurie Darie, s-a stins din viață, Anca Pandrea a fost internată în spital, și în urma unor investigații amănunțite, i-au fost descoperite mai multe probleme de sănătate. De atunci, văduva lui Iuri este dependentă de inhalator. Fără acesta, ea riscă să-și piardă viața, motiv pentru care actrița și-a cumpărat, recent, un aparat nou, performant, care să o ajute la respirație.

”Am insuficiență pulmonară și cardiacă. În fiecare dimineață, am nevoie de inhalator. Sunt depedentă de el. Risc să mor în somn. Mi-am luat unul nou, de care aveam mare nevoie”, a mărturisit aceasta în exclusivitate pentru Libertatea.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

 

Vă amintiți? Acestea sunt unele dintre cele mai șocante imagini, în care sunt surprinși Anca Pandrea și regretatul Iurie Darie

Surpriză de PROPORȚII pentru fiica Monicăi Gabor. Uite ce cadou INEDIT a primit de la tatăl său! Foto în articol

Prezentatoarea TV, Magda Vasiliu, îngenuncheată de DURERE. A făcut ANUNȚUL pe Facebook cu puțin timp în urmă! MESAJ CUTREMURĂTOR!

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X