O fostă vedetă de la Pro TV povestește cum a slăbit 12 kilograme acumulate la sarcină! Roxana Ciuhulescu a devenit mamă pentru a doua oară în vara anului trecut, iar în timpul sarcinii s-a îngrășat 14 de kilograme. Imediat după ce a născut, deși nu este adepta dietelor, vedeta a decis să țină o cură pentru a reveni la greutatea de dinainte de sarcină

Roxana Ciuhulescu a slăbit 12 kilograme, în 8 luni și a spus care este secretul ei unei reviste pentru celebrități. Proaspăta mămică ține dietă, face sport de patru ori pe săptămână și bea multă apă plată. Pe lângă toate aceste lucruri, fosta prezentatoare de la Pro TV mănâncă pește, carne la grătar, salate și legume proaspete, iar ultima masă încearcă să o ia devreme.

„Nicio sarcină nu seamănă cu alta și nicio perioadă post maternitate, cu cea de la primul copil. Atunci, adică în urmă cu 10 ani, am luat 24 de kilograme în timpul sarcinii, surplus pe care l-am dat jos rapid după nașterea Anei. Acum, la Cezar, au fost 14 kilograme și în 8 luni am scăzut doar 12. Țin dietă, fac sport și beau multă apă plată. Deși nu sunt adepta curelor a trebuit să accept că fără ele nu se poate. Am eliminat pâinea, făinoasele, dulciurile și sucurile din alimentația mea și am ajuns să merg de 4 ori pe săptămână, la sala. Luni, marți, miercuri și vineri mă antrenez susținut. Normal, cel mai greu îmi este seara, când încep să mă apuce toate poftele. Ultima masă încerc să o iau cât mai devreme. Mănânc pește, grătar, salate și supă de legume proaspete, nelipsită din meniul meu zilnic. Am zile în care îmi vine să cedez, dar îmi trece repede, după ce mă uit în urmă la cât a fost și ce puțin a mai rămas”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru revista VIVA!.