O emisiune foarte apreciată de la Pro TV, suspendată! Motivul este surprinzător. Fanii sunt dezamăgiți.

Pro Tv a reluat emisiunea MasterChef, după o pauză de doi ani, cu jurați noi, printre ei și cunoscutul bucătar Joseph Hadad. El reprezintă motivul pentru care producătorii au decis, în urma ședinței, să sisteze filmările, temporar.

„Sezonul cu numărul şapte va include probe noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare, atât pentru concurenţi, cât mai ales pentru telespectatori. Concurenţii vor găti în mai multe locaţii spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinară a ţării noastre. De-a lungul sezonului, concurenţii vor fi puşi la grea încercare, atât din punct de vedere al rezistenţei, cât şi al creativităţii”, au menționatproducătorii emisiunii.

După ce au anunțat că sezonul cu numărul şapte va include probe noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare, acum producătorii emisiunii culinare au anunțat că filmările vor fi sistate, temporar, datorită juratului Joseph Hadad.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Şi asta pentru că chef-ul, originar din Ierusalim, respectă cu sfințenie sărbătorile religiei mozaice (iudaism). Așadar, chef Joseph Hadad petrece tot acest timp în rugăciuni şi nu poate munci, susțin cei de la click.ro.