evzmonden.ro Web analytics

O cunoscuta prezentatoare TV a fost DIAGNOSTICATA cu o BOALA necrutatoare! Dezvaluiri-SOC: „M-am uitat in ochii doctorului si i-am spus ca…”

O cunoscuta prezentatoare TV a fost DIAGNOSTICATA cu o BOALA necrutatoare! Dezvaluiri-SOC: „M-am uitat in ochii doctorului si i-am spus ca…”
O cunoscuta prezentatoare TV a fost DIAGNOSTICATA cu o BOALA necrutatoare! Dezvaluiri-SOC: "M-am uitat in ochii doctorului si i-am spus ca..."

Diana Parvu a trecut printr-un episod de cosmar dupa ce i s-a comunicat ca este suspecta de cancer! Diagnosticul s-a dovedit a fi gresit, iar cu aceasta ocazie vedeta s-a hotarat sa indemne femeile sa ceara in permanenta mai multe pareri. 

Pe vlogul sau, fosta prezentatoare a stirilor meteo de la Kanal D a facut dezvaluiri soc despre perioada care a marcat-o profund si din care a avut foarte multe de invatat.

O sa incep cu o poveste de viata care pe mine m-a marcat foarte tare. Acum cateva luni am aflat pe pielea mea ce simte o femeie cand i se spune ca este suspecta de cancer. Da, am ajuns la doctor si mi s-a spus ca sunt suspecta de cancer. Nu era asa, nu era deloc asa, mi s-a spus ulterior ca am endometrioza. Mi s-a spus de multi medici ca sunt suspecta de cancer si a s-ar putea sa nu mai am copii niciodata. Acest lucru m-a devastat. Ce am simtit atunci nu cred ca pot sa descriu in cuvinte. Am simtit ca mor, ca imi cade cerul in cap. M-am uitat in ochii doctorului si i-am spus ca eu nu am copii. Mi s-a spus ca trebuie sa aleg intre a trai sau a avea copii. Ei bine, eu si iubitul meu, familia mea, cei apropiati mie, am refuzat sa credem in diagnostic.

M-am interesat de aceasta boala si am intes ca este boala secolului si ca nu se stie foarte multe despre ea. Am ajuns la un medic foarte bun, Ciprian Morariu, care mi-a spus ca nu am cancer, mi-a explicat ca la copii. M-am operat si s-a dovedit ca lucrurile nu erau atat de grave. Prima parere nu este intotdeauna cea mai buna. Informarea este primul pas”, a povestit Diana pe vlogul ei.

Sursa: RomaniaTV.net

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X