O cunoscută politiciană a fost diagnosticată cu cancer! Alertă

Sorina Pintea, o politiciană, aleasă senator în 2016 din partea PSD, a dispărut din spațiul public după ce a fost diagnosticată cu cancer. Medicii au diagnosticat-o pe Sorina Pintea cu o boală gravă autoimună.

„Viața este imprevizibilă! Imediat după instalarea mea la Ministerul Sănătății, mai exact pe data de 5 martie 2018, din cauza lipsei imunoglobulinelor, am activat Mecanismul de Protecție Civilă al Uniunii Europene.

În ultima parte a mandatului am început să mă simt din ce în ce mai rău, dar am crezut că această stare se datorează oboselii. În data de 5 noiembrie 2019 am primit un diagnostic de boală gravă autoimună, urmând imediat tratamentul specific, printre care și cel cu imunoglobuline.

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

Eu am încredere în sistemul medical din România așa că am ales să mă tratez la noi în țară, într-un spital de stat”, a scris, în urmă cu puțin timp, Sorina Pintea pe Facebook, potrivit dcnews.ro.

O cunoscută politiciană, diagnosticată cu cancer: „În momentul de față boala este în remisie…”

„În momentul de față boala este în remisie, efectele tratamentului cu cortizon încă sunt vizibile, dar am considerat că este de datoria mea să aduc explicații pentru dispariția din spațiul public.

Vreau să știți că de acum voi fi din nou prezentă pentru că boala nu m-a ținut departe de voi, doar că am comunicat mai puțin”, a conchis Sorina Pintea.