O cunoscută cântăreață nu-şi mai găseşte liniştea! Dansul, muzica şi acrobaţiile fac parte din identitatea artistei, iar după momentul în care a fost la un pas de a-și pierde viața, Andreea Bălan a mărturisit că îi era teamă că nu va mai putea oferi aceste lucruri fanilor ei.

„Acum câteva luni, când eram pe patul de spital, mă macina gândul “oare voi mai putea face acrobaţiile cu care am obişnuit publicul, pe scenă?”. Recuperarea nu a fost deloc uşoară şi a trebuit să o iau uşor, uşor şi să îmi stăpânesc gândurile care m-au consumat. Dansul şi acrobaţiile fac parte din identitatea mea ca artist şi îmi doresc mereu să ofer experienţe vizuale publicului pe lângă muzică.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Azi sunt fericită că sunt sănătoasă şi că pot să fac exact tot ceea ce făceam înainte pe scenă şi că am revenit la condiţia fizică optimă aşa cum am fost mereu. Cred că totul ţine de ambiţie şi de mindset. Nu am vrut să renunţ nicio clipă la cine sunt eu şi la ceea ce pot să fac. Nu există nu pot”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.