O cunoscută actriță a fost HĂRȚUITĂ de mai mulți bărbați, în show-ul „Asia Express”: „Nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe…”

O cunoscută actriță a fost HĂRȚUITĂ de mai mulți bărbați, în show-ul „Asia Express”: „Nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe…”
O cunoscută actriță a fost HĂRȚUITĂ de mai mulți bărbați, în show-ul "Asia Express": "Nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe..."
Autor:

O cunoscută actriță a fost HĂRȚUITĂ de mai mulți bărbați, în show-ul „Asia Express”! Cătălina Alexandra Grama, cunoscută de public sub numele de scenă Jojo, a dat totul în vileag după ce a fost hărțuită sexual de de mai mulți bărbați, în show-ul „Asia Express”.

În timpul unei probe, actuala parteneră de viață a lui Paul Ipate a fost hărțuită de mai mulți bărbați. Dezamăgită de cele întâmplate, Jojo a povestit  despre un moment mai puțin plăcut petrecut în show-ul „Asia Express”.

„Astăzi eu am crezut că înnebunesc pentru că poporul meu favorit m-a hărţuit. Cum mă întorceam, pac! Cineva mă atingea. În spatele meu, 30 de bărbaţi zâmbind. Deci m-au hărţuit. Eu înțeleg cu sunt blondă și diferită de ei, dar nu am crezut că pot să-mi pună mâna pe fund. Nu mă aşteptam ca în India să se întâmple asta. Mă aşteptam în adolescenţă. M-am simţit foarte ciudat, vorbesc serios”, a povestit Jojo, la „Asia Express”, potrivit spynews.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X