O cunoscută actriță a fost DIAGNOSTICATA cu oboală necrutatoare pentru a treia oară! Dezvaluiri-șocante: „Visul meu este să…”

O cunoscută actriță a fost DIAGNOSTICATA cu oboală necrutatoare pentru a treia oară!  Dezvaluiri-șocante: „Visul meu este să…”
O cunoscută actriță a fost DIAGNOSTICATA cu oboală necrutatoare pentru a treia oară! Dezvaluiri-șocante: „Visul meu este să...”
Autor:

O cunoscută actriță a fost DIAGNOSTICATA cu o BOALA necrutatoare pentru a treia oară! Olivia Newton-John, căci despre ea este vorba a anunțat că se luptă pentru a treia oară cu cancerul.

Într-un interviu pentru Sunday Night a declarat că se tratează din 2017 cu medicamente moderne, dar și cu remedii naturiste pentru a elimina tumoarea ce a apărut la baza coloanei.

„Soțul meu este mereu acolo și m-a sprijinit întotdeauna, cred că voi învinge, acesta este scopul meu”, a declarat actrița, potrivit divahair.ro.

olivia newton john

Chiar dacă a fost diagnosticată cu această boală necruțătoare de douî ori până acum, Olivia Newton-John, actrița în vârstă de 70 de ani, care a devenit celebră după ce a apărut în filmul „Grease”, alături de John Travolta, nu s-a lăsat răpusă.

În 2013, actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân, dar s-a răspândit și la umăr. După al treilea diagnostic, a început un tratament cu ulei de cannabis.

„Sunt norocoasă că locuiesc în SUA, unde este legal. Visul meu este să devină legal și în Australia pentru toți pacienții de cancer ori cei care au dureri mari”, mai spune actrița.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X