Recent, o celebră vedetă a TVR-ului, a povestit că a fost suspectă de o boală gravă! Vedeta a oferit detalii cutremurătoare despre perioada dificilă prin care a trecut.

Recent, Andreea Marin, vedeta care luptă pentru schimbarea unor destine, a povestit că anul trecut a trecut printr-o mare cumpănă. A suferit o intervenție chirurgicală dificilă după ce a fost suspectă de cancer, potrivit click.ro.

„Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a detaliat ea. Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o ușurare. Tumora era benignă. „Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic”, a mai spus fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.