BREAKING NEWS. O celebră vedetă de televiziune a murit la doar 36 de ani! Întreaga lume este în stare de șoc

Jessi Combs, o pasionată de sporturi extreme, pilot profesionist și gazdă a mai multor show-uri TV, a încercat să-și bată propriul record de viteză terestră, însă, din nefericire, vedeta TV și-a pierdut viața în urma unui tragic accident, care s-a produs în timpul unor filmări, în Deșertul Alvord, SUA, informează The Independent.

Anul trecut, Jessi Combs a mai atins cu aceeaşi maşină 777 km pe oră. Marţi, Jessi Combs încerca să bată din nou propriul record de 640 km/oră, însă a sfârșit tragic. Vedeta de televiziune s-a alăturat echipei ‘Mithbusters’ în anul 2009.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

Cu câteva ore înainte de tragicul accident, Jessi anunțase pe rețelele de socializare că intenționează să-și bată recordul, atașând o fotografie cu mașina ei cu jet: “Poate părea un pic nebun să mergi direct în linia de foc … cei care sunt dispuși sunt cei care realizează lucruri grozave …Oamenii spun că sunt nebună. Eu le spun mulțumesc” , a scris Jessi Combs.