evzmonden.ro Web analytics

Asta DA lovitura. “Mama adoptivă” a VALENTINEI PELINEL lămureşte misterul! De la cine a primit fotomodelul INELUL

Asta DA lovitura. “Mama adoptivă” a VALENTINEI PELINEL lămureşte misterul! De la cine a primit fotomodelul INELUL
Asta DA lovitura. "Mama adoptivă" a VALENTINEI PELINEL lămureşte misterul! De la cine a primit fotomodelul INELUL

Zina Dumitrescu este “mama adoptivă” a Valentinei Pelinel şi a vorbit pentru prima dată despre sarcina frumoasei blonde şi lămureşte chiar şi misterul inelului de pe mâna Valentinei Pelinel.
zina dumitrescu

Zina Dumitrescu era una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi, care a fost apreciată şi la nivel internaţional pentru cariera spune a făcut dezvăluiri despre Valentina Pelinel în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Chiar dacă a împlinit onorabila vârstă de 79 de ani, creatoarea de modă a păstrat legătura cu apropiaţii din lumea modei, chir dacă se află intrenată într-un centrul de îngrijire pentru bătrâni.
Zina Dumitrescu are o relație extrem de apropiată cu Valentina Pelinel, pe care a descoperit-o și care o vizitează destul de des la azil.

“Vine foarte des la mine, este ca și copilul meu. Nu am descoperit-o degeaba, că să faci succes în America nu e de ici, de colo. Tot nu pot să cred chestia asta cu Borcea, așa cum o cunosc eu pe Valentina. Am văzut diamantul de pe deget, dar nu cred că este de la Borcea, cred că este de la Cristi Boureanu.
Ştiu că pe Boureanu îl iubea foarte mult şi acum a trecut la alt Cristi. Valentina ar trebui să-şi găsească un bărbat, dar nu unul însurat.

Ultima dată când a venit la mine, a fost acum vreo două săptămâni şi mi-a zis că vine bebele. Nu a schimbat-o sarcina, absolut deloc. Valentina îşi dorea foarte mult un copil, de multă vreme”, a povestit Zina Dumitrescu.

“M-aș bucura să o văd din nou în rochie de mireasă, dar nu cu Borcea. Pe lângă inimă mai există și rațiune”, a mai spus Zina Dumitrescu, care a mărturisit că este convinsă că Valentina Pelinel va fi o mamă bună.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X