O celebra artista a rupt tacerea! A fost OBLIGATA sa filmeze scene fierbinti intr-o pelicula interzisa in COMUNISM

Indragita artista Marina Voica, in varsta de 83 de ani, le-a povestit fanilor ca a fost nevoita sa filmeze dezbracata, intr-o pelicula interzisa in perioada comunista.

„Regizorul Mircea Săucan vorbea ruseşte foarte bine. Mi-a spus că pentru el, ca și cântăreaţă, sunt zero, dar că sunt făcută să joc în filme. Şi n-a greşit. Deci, m-a chemat la un film. Când am ajuns acolo, la mare, într-un sat, a şi început să filmeze.

N-am făcut nici un fel de probe, nici o repetiţie. Mircea Săucan deja mă voia pe mine. Ce a făcut Săucan? El a fost finanţat de către stat să facă un alt film, cu Minodora Condur. Şi a făcut o chestie pe care nu a avut nimeni altcineva curaj să o facă. El a început să mă filmeze pe mine, pentru filmul pe care l-a intitulat «Ţărmul n-are sfârşit», despre o rusoaică venită în România ca să găsească mormântul tatălui său”, a povestit artista la emisiunea ”Acasă la Electrecord”, de la Etno TV.

Citește și: Momente emotionante pentru o artista celebra! A fost ceruta in casatorie: "Si acum am emotii"

„La un moment-dat, aştepta luna octombrie ca să mă filmeze în mare, înspumată, când veneau valurile. Şi m-a pus să filmez în pielea goală. Eu n-am mai putut să suport și am fugit acasă. A venit după mine cu Miliţia. «Ce mi-ai făcut! Eu deja am cheltuit bani cu tine! Te dau în judecată!», mi-a spus el”, a mai adaugat artista, citeaza Click.

Dupa multe peripetii, secventa a fost filmata intr-un final, insa pelicula a fost interzisa in timpul comunismului, Marina Voica reusind s-o vizioneze abia dupa ’89.