}

O celebră actriță, implicata într-un SCANDAL MONSTRU! Fanii sunt ULUIȚI

O celebră actriță, implicata într-un SCANDAL MONSTRU! Fanii sunt ULUIȚI
O celebră actriță, implicata într-un SCANDAL MONSTRU! Fanii sunt ULUIȚI
Autor:

O celebră actriță, implicata într-un SCANDAL MONSTRU! Actriţa Lori Loughlin se numără printre cele aproximativ 40 de persoane implicate în scandalul „Varsity Blues”, considerate vinovate că au dat mită pentru admiterea copiilor lor la facultăți de elită, s-a predat autorităţilor miercuri, iar judecătorii au stabilit cauţiunea la 1 milion de dolari, potrivit news.ro.

Loughlin, în vârstă de 54 de ani, se afla în Canada când a fost pusă sub acuzare. Judecătorul îi va permite actriţei să călătorească în British Columbia, unde filmează un proiect, în Vancouver.

Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, sunt acuzaţi că au plătit 500.000 de dolari pentru ca cele două fiice ale lor să intre la USC (University of Southern California).

După izbucnirea scandalului, preşedinţa universității (University of Southern California), Wanda M. Austin, a trimis un e-mail studenţilor în care a spus că instituţia este „victima”, însă autorităţile contrazic această schemă, iar până în prezent niciun student nu a fost pus sub acuzare.

În acest scandal sunt implicați și actorul William H. Macy și soția sa. Cei doi sunt acuzaţi că au ascuns o plată de 15.000 de dolari, sumă oferită aparent caritabil în schema mitei. La fel ca Loughlin, Huffman este acuzată de conspiraţie la fraudă prin corespondenţă.

Prima audiere a lui Huffman, Loughlin şi Giannulli, care a plătit şi el o cauţiune tot de 1 milion de dolari, este stabilită pentru 29 martie, la Boston.

Sursă foto: heavy.com

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X