O celebră actriță a fost depistată cu cancer pentru a treia oară. Vedeta a dezvăluit secretul: tratamentul cu ulei i-au redus durerea.

O celebră actriță a scăpat de cancer!? Olivia Newton-John, celebra actriță din ”Grease”, în vârstă de 71 de ani, a vorbit deschis despre starea sa de sănătate după ce a fost diagnosticată de cancer.

Olivia Newton-John a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân în 1992, boală care a recidivat câţiva ani mai târziu. În septembrie 2018, artista a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer. Ea spune că boala a ajuns în stadiul 4 de metastază şi că celulele canceroase s-au răspândit şi în alte părţi ale corpului.

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

Deși se află în stare terminală, frumoasa actriță a declarat pentru publicaţia Daily Mail Australia că nu consideră acest diagnostic ”o bătălie”, adăugând: „Nu mă las învinsă şi mă împac bine cu acesta”.

O celebră actriță a scăpat de cancer!? Declarațiile Oliviei Newton-John:Respingerea este un lucru minunat

„Nu mă gândesc foarte mult la acest lucru, ca să fiu sinceră. Respingerea este un lucru minunat. Devin mai puternică şi mai bine pe zi ce trece”.

„Duc o viaţă minunată şi intenţionez să merg în continuare”, a menţionat vedeta.

Hotărâtă să fie martora descoperirii tratamentului pentru cancer, Olivia utilizează uleiul de canabis

Newton-John a dezvăluit cu o ocazie anterioară că utilizează uleiul de canabis pentru a reduce durerea şi că, de asemenea, a renunţat să mai consume zahăr, citează Agerpres.

După aflarea acestei vești, actorul Hugh Jackman a dorit să-i aducă un omagiu colegei sale într-unul din concertele turneului său „The Man, The Music, The Show” din Sydney în faţa a 15.000 de persoane.

„Bună Olivia, sunt Hugh, alături de 15.000 dintre prietenii şi rudele tale apropiate. Vreau să-ţi spun că eşti ce mai extraordinară persoană, o mamă incredibilă şi cea mai bună cântăreaţă, ambasadoare şi dansatoare. Pur şi simplu te iubim”, a declarat Hugh Jackman.