O cântăreață îndrăgită de la noi a DEZVĂLUIT care este cel mai mare regret al său legat de trupul său. „Îmi e efectiv rușine…”

O cântăreață îndrăgită de la noi a DEZVĂLUIT care este cel mai mare regret al său legat de trupul său. „Îmi e efectiv rușine…”
O cântăreață îndrăgită de la noi a DEZVĂLUIT care este cel mai mare regret al său legat de trupul său. „Îmi e efectiv rușine...”
Autor:

O cântăreață îndrăgită de la noi a DEZVĂLUIT care este cel mai mare regret al său legat de trupul său. Numărul vedetelor care apelează la operații estetice este în creștere, iar Ruby se numără printre ele.

Recent, concurenta celui mai dur reality show de aventura Asia Express a mărturisit pentru Viva! că regretă nespus de tare momentul când a luat decizia să-și mărească bustul. Mai mult, cântăreața nu recomandă niciunei fete să facă această intervenție.

„Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari” a povestit Ruby, pentru sursa citată.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X