O cântăreață îndrăgită de la noi, CĂLCATĂ în PICIOARE de fani! De cele mai multe ori, fanii sunt cei mai buni critici în rândul artiștilor, însă de această au acuzat-o că s-a mutilat din dorința de a face o schimbare radicala de look.

Daniela Gyorfi fost criticată de fanii săi că a abuzat de bisturilul medicului estetician pentru a avea un aspect fizic mai plăcut. În apărarea ei, artista a făcut mărturisiri despre numărul operațiilor estetice pe care le-a suferit.

„Cei care sunt mai răutăcioși și care nu au o cultură despre ce înseamnă să fii mutiliat, nu știu adevăratul sens al cuvântului. Mi se pare importantă persoana mea. Și Maria mai citește mesajele și îmi spune să nu mai supăr că sunt frumoasă. Eu știu ce înseamnă să fii mutilat. Am la sâni trei operații, știu câte am. Nu doar despre mine se scriu foarte multe răutăți, dar dau și eu replică”, a declarat Daniela Gyorfi.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”