O antrenoare de fitness a dezvăluit TRUCUL SĂU MAGIC! Cum a reuşit să slăbească 30 de kilograme: „Am realizat că pot să mănânc…”

O antrenoare de fitness a dezvăluit TRUCUL SĂU MAGIC! Cum a reuşit să slăbească 30 de kilograme: „Am realizat că pot să mănânc…”
O antrenoare de fitness a dezvăluit TRUCUL SĂU MAGIC! Cum a reuşit să slăbească 30 de kilograme: „Am realizat că pot să mănânc...”
Autor:
O antrenoare de fitness a dezvăluit TRUCUL SĂU MAGIC! Sophie Guidolin, o antrenoare de fitness din Australia, mama a patru copii, are o siluetă perfectă, însă în urmă cu câţiva ani arăta cu totul diferit , informează Daily Mail. 
Când a rămas însărcinată, Sophie s-a îngrăşat 30 de kilograme, din cauza unei combinaţii de alegeri alimentare neinspirate, iar  în cadrul unui interviu pentru o revistă dedicată femeilor, antrenoarea a povestit cum a reușit să scape de cele 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii.
„Îmi era ruşine când eram la sală şi nu aveam nicio idee despre cum ar treui să mă antrenez, atunci când am început. Aveam umeri masivi şi şolduri modelate, pentru că aceste erau singurele părţi ale corpului pe care ştiam să le lucrez”, a spus bruneta.
Sophie a mai povestit că atunci când a început să meargă la sală petrecea ore în şir pe banda de alergat şi mânca foarte puţin, în speranţa că va slăbi.
În momentul în care a început să folosească greutăţile în mod corespunzător şi să urmărească macronutrienţii pe care îi consumă – cantităţile de proteine, carbohidraţi şi grăsime din alimentele consumate, rezultatele au început să apară.
„Am realizat că pot să mănânc ce mâncare vreau şi totuşi să obţin corpul fizic pe care mi-l doresc. A fost ca un truc magic – deodată, exerciţile s-au transformat dintr-o corvoadă într-o pasiune şi puteam să mănânc tot ce voiam.”, a mai adugat Sophie.
Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X